Badkameradviseur Bertrand aan het woord

“Als verkoper ben je eigenlijk ambassadeur van X2O. Klanten adviseren zodat ze de juiste beslissingen nemen, projecten uitwerken, luisteren, voorstellen doen, en ervoor zorgen dat ze de badkamer naar hun smaak vinden, dat is mijn job. Mijn dag is goed als klanten mij behandelen als adviseur, en niet zomaar als verkoper.”

Plezante rekrutering

“De job werd mij voorgesteld door het interimkantoor, en na een gesprek daar hebben ze mij in contact gebracht met de manager hier. Daarna kwam het assessment en voilà, dat is goed afgelopen. Die assessment is voor mij ook echt een grondige manier om te testen of iemand voldoet voor de job. Ik vond het een plezante ervaring.”


Constant bijblijven

“Je begint met een opleiding in een ander filiaal, voor je in je eigen filiaal begint. Maar je blijft bijleren, elke dag opnieuw. Je loopt tegen nieuwe problemen aan waar je een oplossing voor moet vinden, er moeten andere opstellingen gemaakt, de producten veranderen, je moet constant bijblijven.”


Over 10 jaar manager

“Ik word ook heel goed begeleid, zodat ik op een dag hopelijk zelf ook kan doorgroeien. Over 10 jaar hoop ik toch op z’n minst al manager te zijn. Ik ben hier in elk geval terechtgekomen in een tof, klein team. De commissie die je krijgt wordt ook op teambasis bepaald, zodat er geen concurrentie ontstaat tussen de verkopers. Dat voelt heel eerlijk aan.” 


X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!