De X²O Sales Academy

Start je bij X²O als badkameradviseur? Dan word je ondergedompeld in het volledige X²O-verhaal. Dankzij onze Sales Academy wordt je een expert in ons uitgestrekt assortiment en onze procedures. Maar je leert ook hoe je onze klanten het best adviseert om hun badkamerdroom te realiseren. 

 Zo word je een echte X²O-ambassadeur. Dankzij jou krijgen klanten de beste begeleiding. Jij vult de noden van de klant in. En met een goede dosis commerciële assertiviteit slaag jij erin om de verkoop af te sluiten.

Tijdens jouw eerste maanden

Starten bij X²O doe je zonder commerciële targets. We vinden het belangrijk dat je eerst ons assortiment, de processen en de manier van werken leert kennen. Je krijgt dan ook alle ruimte om op je eigen tempo te groeien tot X²O-ambassadeur. In de vorm van opleidingen, coaching en leren van je ervaren collega’s op de werkvloer. Wanneer jij er klaar voor bent, groei je door tot volleerd badkameradviseur.

En daarna stopt het niet

Ons productassortiment verandert continu. Je moet dus steeds bijblijven. Ook je commerciële en adviserende vaardigheden worden altijd aangescherpt. De lat ligt hoog. Daarom wordt je gedurende jouw carrière bij X²O gecoacht om te blijven groeien. En geloof ons, dat geeft echt voldoening.

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!