HR-medewerkster Patricia aan het woord

“Als verantwoordelijke voor alles wat HR aangaat zorg ik er mee voor dat iedereen netjes uitbetaald wordt en dat de nodige uitzendkrachten aangeworven worden. Ook als er nieuwe mensen opstarten zorgen wij ervoor dat alles in orde is, en als er vragen zijn staan wij natuurlijk ook paraat. Onze dagen zijn nooit helemaal te voorspellen. Je komt op kantoor met een plan, en op het einde van de dag heb je helemaal iets anders gedaan.”

Een goede service voor alle medewerkers

“Ik haal veel voldoening uit het kunnen geven van antwoorden aan iedereen hier. Als leidinggevenden even niet weten hoe ze mensen met bepaalde problemen moeten aanpakken geef ik met plezier advies. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van een goede service bieden aan alle medewerkers, van in de winkels tot in het hoofdkwartier.”

De spirit zit goed

“Vanuit mijn functie vind ik het belangrijk dat ik met hart en ziel aan de mensen die hier beginnen kan zeggen ‘kijk, het is een goed bedrijf.’ Iedereen werkt hard, dat is waar, maar er is vooral oog voor mensen. Kleine zaken als de jaarlijkse fun day, of de bedrijfsfietsen zorgen ervoor dat de boog niet altijd gespannen hoeft te staan. Er heerst hier een goede spirit, je voelt dat het bedrijf vooruitgaat. Dat maakt het allemaal heel aantrekkelijk.”

Adviseren waar nodig

“Mijn aandeel in de badkamerdroom van de klant is dus eigenlijk onrechtstreeks. Ik hoop ervoor te zorgen dat onze werknemers aan boord blijven, en ik geef advies in bepaalde zaken die moeilijk lopen. Als er iemand moet doorgroeien bijvoorbeeld, of omgekeerd, als mensen hun huidige job niet kunnen invullen met hun capaciteiten, waar in het bedrijf ze dan wel hun plek kunnen vinden.”

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!