X²O is steeds op zoek naar talent!

Ben je ervan overtuigd dat je talenten en competenties een meerwaarde kunnen betekenen en wil je meebouwen aan het unieke concept van X²O, maar vind je niet onmiddellijk een vacature die bij je past?

Door onze continue groei zoekt X²O steeds naar getalenteerde en gemotiveerde mensen!

Geen probleem... X²O verwelkomt graag spontane sollicitaties. Indien wij in de toekomst een vacature hebben waarvoor jouw profiel in aanmerking komt, dan ben jij de eerste die hiervan zal horen!

Heb jij ook zin om mensen gelukkig te maken door het helpen realiseren van hun badkamerdroom? Kijk jij uit naar een nieuw avontuur in een gedreven en innovatief bedrijf? Laat dan hier je sollicitatie na.

Gelieve duidelijk aan te geven in de motivatiebrief in welke vestiging(en) je geïnteresseerd bent (bv.: X²O Eindhoven & X²O Den Bosch).

Het gemiddelde brutoloon bij X²O voor verkoper is €3.000 per maand, voor assistent-filiaalleider €3.400 per maand en voor filiaalleider €3.800 per maand (inclusief alle variabele componenten na opleidingsperiode). Zoals je ziet, heel wat meer in vergelijking met het huidig gemiddelde in de retailsector van €1.646 voor verkoper, €1.896 voor assistent-filiaalleider, €2.278 voor filiaalleider (branche mode, schoenen en sport) en 2.194€ voor verkoper, €2.594 voor assistent-filiaalleider (schatting) en €3.209 voor filiaalleider (branche wonen) op basis van cijfers van werknemers aangesloten bij loket.nl.

Winkelverkopers vallen ook onder de CAO Retail Non-Food (module woondetailhandel) waarmee je nog extra financiële voordelen krijgt (loontoeslag bij werken op zondag van 50%, loontoeslag bij werken op feestdag van 100%, loontoeslag op gewerkte uren boven de 10u per dag van 25% en ook een maaltijdvergoeding van 8,80€ indien gestart met werken voor 13u30 en langer gewerkt dan 20u 's avonds) maar ook enkele niet-financiële voordelen.

Bij X2O betalen we onze medewerkers dus zeer goed. We behoren dan ook tot de beste betalers in onze sector. Hard werk, inzet en leergierigheid worden gewaardeerd met een interessant loonpakket. Bovendien krijg je bij ons heel wat extra’s. En die heb je zelf in de hand. Want hoe meer jij en je team verkopen, hoe groter jouw bonus.

Maar geld is niet alles. Daarom besteden we ook voldoende aandacht aan een goede balans tussen werk en privé. Als badkameradviseur krijg je bijvoorbeeld een vast weekend van – meestal – twee opeenvolgende vrije dagen. Zo heb je voldoende tijd voor je gezin en hobby’s.

#1: Samen voor één doel

Badkamerdromen realiseren, doen we samen. Daarbij is iedereen even belangrijk.   
Meer weten?

#2: De mens – jij dus – staat centraal

Onze enthousiaste medewerkers zijn ons belangrijkste visitekaartje.   
Meer weten?

#3: Je krijgt alle ruimte om te schitteren

Opleiding, coaching en continu bijleren. En dat op je eigen tempo. 
Meer weten?

#4: Je bouwt mee aan een succesvol concept

Een succesverhaal, vandaag en morgen, waaraan jij kunt meebouwen.   
Meer weten?

#5: Je krijgt mooie voorwaarden

We zijn een van de beste betalers in onze sector. Lees hier exact hoeveel jij zou verdienen.  
Meer weten?

Solliciteer nu!

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!